ONZE SAMENWERKING

DOP kan dé springplank zijn voor jouw carrière in de evenementen-, congres- en theaterbranche. Met onze diversiteit aan opdrachten doe je snel een hoop nieuwe en bruikbare ervaringen op.

DOP kan voor jou als zzp’er een goede aanvulling zijn op jouw bestaande klantenbestand, zodat jij je kunt focussen op waar het écht om draait: jouw technische vakkennis in de praktijk brengen.

BENIEUWD OF DOP BIJ JOU PAST?

Ben jij al actief in de evenementen- en/of theaterbranche óf lijkt het je leuk om afwisselend werk te doen in één van de leukste sectoren? Bij DOP hebben wij voor iedereen met motivatie een geschikte uitdaging. Lees de ervaringen van de DOP-crew hier.

FREELANCE OF UITZENDKRACHT?

Er zijn twee werkvormen waarmee het mogelijk is om via DOP te werken. Welke vorm past bij jou?

Als freelancer bij DOP ben je zzp’er (zelfstandig zonder personeel). Je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en hebt de juiste SBI-codes geregistreerd om aan de slag te gaan als freelancer in de evenementen-, congressen- en theaterbranche. Daarnaast heb je een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Je hebt al meerdere opdrachtgevers maar ontvangt graag meer opdrachten op een zorgeloze manier. Let wel, als ZZP’er moet je altijd zelfstandig werken en kan je opdrachten met begeleiding/sturing vaak niet uitvoeren!

Starter binnen de branche, of geen zin in al die administratie (KVK inschrijving regelen, facturen maken, btw-aangiftes, verzekeringen afsluiten, etc.) en gewoon al het werk kunnen aannemen dat jij wil en kan doen? Dan schrijf je je in als uitzendkracht bij DOP Crewservice. Als je je inschrijft als uitzendkracht, dan regelt DOP je verloning, je verzekering en natuurlijk al je loonafdrachten. Als uitzendkracht bij DOP gelden de arbeidsvoorwaarde uit de CAO van de NBBU.