INFORMATIE

Op deze pagina vind je alle algemene informatie die je nodig hebt om te werken bij DOP Crewservice. Neem deze informatie nauwkeurig door en bij vragen en opmerkingen hierover neem contact op met kantoor per mail of telefonisch.

Uitleg hoe een werkbriefje in te vullen is te vinden onder ‘Overige downloads’ en voor fysieke werkbriefjes en DOP-kleding mail naar administratie@dopcrewservice.nl.

Poolmanager

Poolmanager is het plansysteem waar wij gebruik van maken. Middels deze applicatie kunnen medewerkers hun planningsgegevens inzien en beheren; alle informatie over opdrachten is hier te vinden (werktijden, contactpersonen, locatie, functievereisten, huisregels etc.) en beschikbaarheidsgegevens zijn hier door medewerkers in te vullen. Ook informatie over eerdere werkzaamheden is hier inzichtelijk en kunnen er persoonsgegevens worden aangepast.

Veiligheid

Bij werkzaamheden via DOP staat veiligheid altijd op de eerste plaats. Vind hieronder belangrijke algemene veiligheidsvoorschriften en aanverwante documenten. Veiligheidsvoorschriften met betrekking op specifieke opdrachten vind je in Poolmanager onder opdrachtgeversinformatie.

Toolbox documenten

Aandachtspunten bij het werken met diverse gereedschappen

Overige downloads

Via onderstaande links zijn overige handige documenten te downloaden