WERKEN BIJ DOP, IETS VOOR JOU?

Wie kan jou het beste vertellen over hoe het samenwerken met DOP is? Precies, crew die dat al jaren doet natuurlijk! Lees hieronder de ervaringen van crew over het werken bij en met DOP, wat zij aan DOP hebben gehad en DOP aan hen.

Ervaringen bij DOP

Toen ik als kind op de theaterschool voor het eerst zelf de decorwisselingen moest doen, voelde ik zoveel gezonde spanning dat ik wist dat in plaats van acteren, juist changeren voor mij was weggelegd. Jaren later ben ik via DOP opgeleid om als toneelmeester te werken. De ene dag overzie ik de veiligheid, bedien ik de trekkenwand tijdens de bouw, breek of show. Soms bedien ik het licht of moet ik zorgen dat de microfoons werken. Elke dag ziet er weer anders uit maar ik ben altijd te vinden op het toneel om artiesten en crew te begeleiden om samen een mooie show neer te zetten. Het is een baan met veel afwisseling. Ik zou niet meer anders willen.

Werken bij DOP is perfect te combineren met mijn studie. Vaak de mogelijkheid om een hoop uren te maken op een dag in plaats van 3 avonden pizza’s bezorgen vind ik erg fijn. Bovendien vind ik het fysieke werk als stagehand veel leuker dan reguliere studentenbaantjes. Er is altijd veel flexibiliteit dus ik werk alleen als ik dat zelf wil en ik kom op leuke plekken door heel de Randstad. Mijn ov-kosten worden helemaal vergoed dus daar hoef ik me geen zorgen over te maken. Ook krijg ik per week betaald wat ik ook fijn vind.

As a light tech at DOP Crewservice I’ve found satisfaction in my work. Being a part of DOP’s dynamic team has allowed me to utilize my technical skills and expertise to contribute to the success of various projects. The collaborative environment, coupled with the diversity of the assignments, continuously keeps me engaged and motivated.