DOP Projects 

ERVARING & EXPERTISE OP PROJECT BASIS

 

In de afgelopen 20 jaar heeft DOP met de uitzendorganisatie veel ervaring opgedaan in binnen- en buitenland op het gebied van werkzaamheden in theaters, tijdens evenementen, congressen en diverse projecten in de culturele sector. Aan vele tevreden opdrachtgevers hebben wij personeel geleverd voor uiteenlopende producties. Als gevolg hiervan hebben wij een uitgebreid bestand van kundige en ervaren mensen opgebouwd, werkzaam in diverse diciplines. Zo beschikken wij over productieleiders, toneelmeesters, lichtoperators, geluidstechnici, decorbouwers & stagehands.

Deze diciplines kunnen wij nu, gecombineerd met onze personeelservaring en expertise op projectbasis inzetten, zodat U al uw verdere aandacht op uw core business of het evenement kunt richten en wij het gehele of gedeeltelijke project technisch voor u verzorgen. Ook in de brainstorm/opstartfase kunt u indien gewenst van onze expertise gebruik maken zodat we alle gezamelijke kwaliteiten bundelen om voor u een perfect resultaat neer te kunnen zetten.


Recente Projecten
Onderstaand een overzicht van alle projecten en producties waar DOP een bijdrage heeft geleverd

 

Wereld Kerst Circus 2016

Ook in 2016 is DOP weer aanwezig bij het Wereld Kerst Circus in Carré.

Gedurende de periode van 22 december 2016 t/m 8 januari 2017 leveren wij weer de Volgspotters, die er voor zorgen dat alle artiesten mooi uitgelicht op de piste staan!

 


K3

Het nieuwe trio van K3 heeft haar eerste tour door Nederland gepland en voor studio 100 levert DOP tijdens de gehele tour op- en afbouw personeel.


De shows zijn te vinden in: Den Bosch, Maastricht, Enscheden, Eindhoven, Zwolle, Amsterdam, Rotterdam & Groningen. 

Pippin in Carré

Carré presenteert Broadway aan de Amstel met de Tony Awards-winnende musical Pippin

Vanaf 9 maart vijf weken exclusief in Koninklijk Theater Carré!

Koninklijk Theater Carré brengt Broadway naar de Amstel met de high flying hitmusical PIPPIN. De Broadwayshow PIPPIN is een duizelingwekkende musical vol buitengewone acrobatiek, theatermagie en muziek van Wicked-componist Stephen Schwartz.

 


Het grootste zwanenmeer ter wereld

In een unieke samenwerking tussen het Shanghai Ballet en de engelse top-choreograaf Derek Deane tourde de productie van Stardust van Breda naar Den Haag via Amsterdam, Groningen, Enschede, Rotterdam, Heerlen en Apeldoorn.

In deze prachtige balletshow was DOP de gehele productie verantwoordelijk voor de volgspot en servicetechniek. Tijdens de bezoeken aan Amsterdam, Den Haag en Rotterdam verstevigde DOP de tour-crew met onder andere stagehand, showcrew, en technici.


 

Verduistering ISE

Van 9 t/m 12 februari staat de ‘’Intergrated Systems Europe’’ beurs in de Amsterdam RAI. Ten behoeve van het evenement verduisterd DOP een groot deel van het Amsterdam RAI complex.
Meer info over ISE vind je hier: https://www.iseurope.org/

 

 


Wereld kerstcircus

Zoals elk jaar stond het Wereld kerstcircus in koninklijk theater Carré.
Het meest bekroonde circus ooit was te bewonderen van 17 december 2015 tot 3 januari 2016 en ook DOP had zijn aandeel in dit spektakel voor jong en oud.

De DOP-volgspotters waren de hele periode aanwezig met hun spot kunsten en hebben het zoals altijd weer geweldig gedaan!

ONZE DIENSTEN

 •   STAGE-CREW +

  Crew voor alle basis werkzaamheden. Voor op- & afbouw trussing, standaard AV-werkzaamheden. Van hekwerk plaatsen tot kabels trekken en doeken of soundvelour knopen. Lees meer
 •    AV-CREW +

  Door de aanhoudende vraag naar ervaren en representatieve AV-Technici heeft DOP Crewservice zich gespecialiseerd in het werven en uitzenden van kundige Audiovisuele Crew. Lees meer
 •    RIGGERS +

  Professionele riggingcrew voor zowel hoog als laag werk met betrekking tot hijstechnieken binnen de theater, evenementen- en congressenbranche. Lees meer
 •    HOOGWERKER +

  Gecertificeerde crew voor de bediening van hoogwerkers. Ook schaarliften en reachtrucks vallen onder de competenties van onze crew. Bij een hoogwerker of schaarlift is het ook mogelijk alleen als begeleider (bij inspectiewerkzaamheden) crew in te zetten. Lees meer
 •    THEATER-CREW +

  Specialistische crew voor in het theater. Van stagemanagers en trekkenwandbediening tot kleedsters of showcrew voor on-stage changementen. Lees meer
 •    VOLGSPOTTERS +

  Ervaren volgspotters voor theater of congres. Al onze volgspotters hebben ruime ervaring en een gedegen opleiding. Lees meer
 •    HEFTRUCK +

  Onze heftruck chauffeurs zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring in de evenementen sector. Lees meer
 •    SITE-CREW +

  Spierballen Crew voor alle voorkomende werkzaamheden binnen de evenementen sector. Lees meer
 • 1

ONZE VACATURES

 • STAGEHAND

  Wij zoeken voor allerlei op- en afbouw werkzaamheden binnen de muziek-, theater- en evenementenbranche,

  Lees meer
 • RIGGERS

  Voor verschillende projecten, in binnen-, en buitenland zijn wij regelmatig op zoek naar ervaren

  Lees meer
 • AV-TECHNICI

  Wij zijn doorlopend op zoek naar ervaren AV-Technici voor projecten in binnen- en buitenland.

  Lees meer
 • 1

DOP Projects

EPERTISE OP PROJECTS BASIS

LEES MEER

DOP Crewservice

HANDS ON CREW SINDS 1986

ALLE MOGELIJKHEDEN

Werken bij DOP?

SCHRIJF JE DIRECT IN BIJ DOP CREWSERVICE

INSCHRIJVEN