DOP op projectbasis

Al jarenlang levert DOP technische crew aan verscheidene opdrachtgevers. Als gevolg hiervan hebben wij een uitgebreid bestand van kundige en ervaren mensen opgebouwd, die inzetbaar zijn binnen diverse disciplines en vakgebieden.

Deze disciplines zetten wij, gecombineerd met onze personeelservaring en expertise, ook op projectbasis in. Hierdoor kunt u al uw verdere aandacht op uw corebusiness richten en verzorgen wij de gehele of gedeeltelijke (technische) productie van uw project. Ook in de voorbereidingsfase kunt u, indien gewenst, van onze expertise gebruik maken. Wij denken graag met u mee zodat we alle gezamenlijke kwaliteiten bundelen om voor u een perfect resultaat neer te zetten.

DOP Projects hanteert de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen (zie certificering). Ontdek hieronder welke diensten we voor uw productie kunnen verzorgen of neem direct contact op.

Diensten

EVENEMENTENBOUW

Bij DOP kunnen wij alle crew leveren voor de technische uitvoering van uw evenement of ieder onderdeel hiervan. Met onze specialistische eventcrew is het mogelijk alle op- en afbouwwerkzaamheden uit te voeren. Denk aan het bouwen (en breken) van podia, truss-constructies, stands, afscheidingswanden en tijdelijke congreszalen maar ook het aankleden van tenten en paviljoens en het plaatsen van barren en hekken. Na het opbouwen van uw evenement kan DOP ook de technische bediening van de apparatuur voor u verzorgen. Zo vind u onder één dak de benodigde technische crew om uw evenement van A tot Z te laten verzorgen.

AANKLEDING HALLEN & EVENEMENTEN

Van het aanbrengen van wandbekleding tot decorbouw, DOP weet iedere ruimte om te toveren naar de perfecte setting voor uw productie. De wandbekleding kan bestaan uit gordijnen of bijvoorbeeld gespannen (canvas- of textiel-) doek en is zowel onbedrukt als bedrukt voor u te verzorgen. Daarbij kan DOP Projects ook alle materiele benodigdheden voor de aankleding van uw productie verzorgen waardoor u geen zorgen heeft over enerzijds het sfeervolle en professionele uiterlijk van uw evenement en anderzijds de veiligheid omtrent gebruikte materialen. Indien gewenst denkt DOP mee over de benodigde materialen voor de aankleding van uw productie. Eventueel is ook het inhuurproces door DOP te regelen.

ZALENBOUW
Met een breed scala aan verschillende systemen weet DOP iedere hal of evenementenlocatie in de gewenste oppervlakken en ruimtes te verdelen. Van geluidswerende gordijnen en pipes & drapes tot modulaire wandsystemen, wij beschikken over de mankracht met de benodigde know-how om met de meeste afscheidingssystemen te werken. Is de wijze van zaalconstructie speciaal voor uw evenement vervaardigd en beschikt u niet over de crew om deze op te bouwen? Dan kunnen wij een op maat gemaakte oplossing bieden en een team opleiden om met uw wandsysteem te werken.
VERDUISTERING VAN RUIMTES

In ruimtes waar veel gebruik wordt gemaakt van visuele techniek (spots, projector- en LED-schermen etc.) kan het vakkundig verduisteren van de ruimte écht het verschil maken. Zo komen kleuren tot leven en wordt bovendien beeld duidelijker zichtbaar voor publiek. Ook voor het creëren van gemoedelijke en sfeervolle ruimtes is verduistering dé oplossing.

DOP beschikt over verschillende (brandveilige) verduisteroplossingen. Van het bevestigen van geïmpregneerde verduisterdoeken tot het afdekken van raamwerken met (indoor of outdoor) verduisterfolie levert DOP het maatwerk voor uw evenement of productie.