(D)opledingen 

BLIJVEN GROEIEN & LEREN

 

Met '(D)opleiding' verzorgt en ontwikkelt Dolf Oosterhoff Productions BV workshops en cursussen voor haar werknemers, uitzendkrachten en Freelancers.


Volgens de Arbo-wet moet het personeel voldoende geïnstrueerd zijn. Daarom organiseert DOP diverse trainingen, zoals operatoropleidingen voor hoogwerkers, heftrucks en trekkenwanden. Een goed voorbeeld is de workshop basis theater- of congrestechniek, waarmee wij beginnende medewerkers in het vak een handvat geven waardoor zij een betere start hebben. Ook geven wij geregeld Groundrigging cursussen om jonge enthousiaste stagehands verder te helpen in het vak. Velen van hun zijn reeds door gegroeid tot kundige Riggers die in binnen- en buitenland hun sporen hebben verdient.


DOP werkt nauw samen met IAB opleidingen. De opleidingen van het IAB zijn gericht op de beroepspraktijk. Daarom werk je op het IAB met de apparatuur die het meest wordt gebruikt in het werkveld. De docenten zijn professionals die al jarenlang in de sector werkzaam zijn.

Praktijkgericht en persoonlijk onderwijs is kostbaar en daarom bijzonder in de podium- en evenemententechniek. Denk aan de investering in apparatuur zoals; computers, lichttafels, digitale mengtafels, analoge mengtafels, verschillende soorten speakers, microfoons en lampen. Dit soort apparatuur is duur en maakt het vaak moeilijk om kwaliteit te bieden.

IAB werkt met kleine groepen en veel persoonlijke aandacht. Bij het IAB krijg je veel tijd om te oefenen en ervaring op te doen; je zal nooit met 30 man rondom 1 mengtafel staan. De opleiding draait om jou en het IAB zet daarmee de kwaliteit van de opleiding centraal. En het is deze kwaliteit die ervoor zorgt dat het IAB al meer dan 25 jaar bestaat!

DOP Opleidingen

  • Workshop Groundrigging
  • Workshop Volgspotten
  • Hoogwerker en Heftruck
  • Elementaire Hijstechniek
  • BHV
  • VCA

IAB Opleidingen


Podium en Evenemententechniek.
 
Binnen 1 jaar de meest volledig opleiding voor geluid, licht en podiumtechniek.

Avondcursussen van IAB
Opleiding Geluidstechnicus
Opleiding Lichttechniek

Opleidingen bij DOP. IAB opleidingen, cursussen Licht, Audio en Podium & Evenementen techniek.