Dolf Oosterhoff
"En dat is gewoon de beste manier..."

Dolf Oosterhoff

D.G.A.

Dolf is DOP en DOP is Dolf.
En dat al sinds 1987, het jaar waarin hij besloot zijn ervaringen als stagemanager bij de Golden Earring te gebruiken voor een uitzendbureau speciaal voor de Theater- en Evenementensector. Jaren later, trots op de organisatie die DOP nu is, is Dolf nog steeds niet van de werkvloer af te slaan. Je komt hem overal en nergens tegen, altijd in voor een babbeltje.

"Samen met Sylvia en de (klein)kinderen een dagje weg of gezellig met z'n allen uiteten doe ik graag. Ik heb elke week mijn opa-dag en dat is natuurlijk by far mijn favoriete dag van de week! Bezig zijn met de kleinkinderen houdt mij ook jong!

Ik ben gek op alles wat met muziek te maken heeft. Een avondje in het theater voor leuke cabaretvoorstelling is een goede besteding van mijn tijd. Ik doe aan fitness en met mooi weer ga ik graag de golfbaan op om wat holes te spelen."

Sylvia Oosterhoff "Ja toch, niet dan"

Sylvia Oosterhoff

Financiën

Sylvia is al bijna 25 jaar bij DOP en daarmee de langs zittende Dopper van allemaal, op Dolf na natuurlijk.
Zoals de naam al doet vermoeden is zij de partner van Dolf, zowel zakelijk als privé!

"De zaak is ons leven maar sinds een jaar of 6 zijn het allerbelangrijkste mijn kleinkinderen!
Het liefst breng ik tijd door met mijn lieve familie, vooral met de allerkleinsten. Van zandbak tot zwembad, mij is niets te gek! Ik ben een fan van cabaret en als het even kan Rotterdams met een natte T."

Kim Oosterhoff "Geen paniek, het is maar chaos!"

Kim Oosterhoff

Financiën / Administratie

Kim, dochter van, is al meer dan 15 jaar onderdeel van de DOP-administratie.
Dit deed ze in het begin op de middagen na school maar inmiddels is ze onmisbaar als financieel administratief medewerker.

"In mijn vrije tijd ben ik altijd met mijn gezin in de weer.
Met z'n allen op pad voor leuke dagjes weg tot aan de dagelijkse routine, mijn twee kinderen zorgen ervoor dat ik nooit hoef stil te zitten!
Daarnaast vind ik het heerlijk om te koken en af te spreken met vrienden."

 

Denise Goudriaan "Doe het samen, maar denk zelf!"

Denise Goudriaan

Administratie

Denise is in de zomer van 2016 begonnen als uitzendkracht voor extra ondersteuning bij de administratie maar sinds 2017 is ook zij als vaste kracht niet meer weg te denken.


"In mijn vrije tijd doe ik opdrachten als fotograaf en interieuradviseur in de thuisstudio of bij mensen thuis. Totaal iets anders dan kantoorwerkzaamheden maar dat is een fijne afwisseling! Ook maak ik geregeld uitstapjes met mijn vriendinnengroep en maak ik mooie reizen met mijn vriend. Stilzitten is niks voor mij, dus laat mij maar lekker druk zijn!"Kaj Wezenbeek "Ja, maar..."

Kaj Wezenbeek

Planning

Kaj is sinds 2013 bij DOP. 
Hij begon als uitzendkracht op kantoor met wat administratieve ondersteuning naast zijn studie en was af en toe te vinden op de werkvloer maar inmiddels is hij een vaste waarde in het DOP-kantoorteam als planner.

"In mijn vrije tijd doe ik eigenlijk hetzelfde als op kantoor, de juiste mensen op de juiste plaatsen inzetten, maar dan als voetbalcoach! Daarnaast houd ik van de buitenlucht en wandel ik mijn zondagen graag tussen het groen. Op vrijdagavond vind je mij vaak aan de bar met vrienden, genietend van een lekker speciaalbiertje.''Erik de Koning "Ja joh, dat doet ... wel even"

Erik de Koning

Planning

Erik is sinds 2018 werkzaam bij DOP als planner. Houdt zich voornamelijk bezig met het plannen van DOP Projects opdrachten in de RAI.

"Wat het plannen voor mij leuk maakt is dat het altijd erg dynamisch is. Je weet nooit wat je kan verwachten en daarom is het voor mij elke keer weer uitdagend om de planning dicht te krijgen. Ook vind ik het leuk om met mensen te werken en dagelijks contact te hebben met de mensen op de vloer. Eén van mijn voornaamste hobby’s is muziek. In mijn vrije tijd houd ik me bezig met het organiseren van kleinschalige dancefeesten. Daarbij maak ik ook zelf muziek."