Detachering van Audiovisueel Personeel

PROFESSIONELE AV & CONGRES TECHNICI

 

Er is al vele jaren een uitstekende samenwerking tussen ACS en DOP inzake het leveren van personeel en het zelfstandig bouwen door DOP Projects B.V. van vele congreszalen op locaties in binnen- en buitenland. Door de onregelmatige behoefte aan vakkundig AV technici hebben ACS/Eventresult en DOP besloten om de samenwerking verder uit te breiden met de ADE-AVpool.

ACS Audiovisual Solutions Internationaal heeft een unieke positie als AV bedrijf voor het leveren van hoogstaande AV-oplossingen ten behoeve van congressen door heel Europa. Voor grotere congressen en evenementen ontwikkelde ACS een concept om tijdelijke zalen te bouwen in expositieruimten, waardoor de deelnemerscapaciteit van congrescentra in hoge mate aan de wensen van de gebruiker is aan te passen. Door deze unieke expertise hebben zij inmiddels veel vaste contracten met congrescentra in Europa.

De ADE-AVpool wordt continu uitgebreid met nieuwe, enthousiaste en ervaren AV technici. Ook vragen wij technici die reeds enkele jaren professioneel worden opgeleid voor AV bediening, zich bij ons in te schrijven voor de ADE-AVpool. Deze zullen d.m.v. een korte cursus door DOPleidingĀ® voorbereid worden om te werken met het ACS/Eventresult materiaal en de manier van presteren op het door hen gewenste professionele niveau.

ADE-AVpool Detachering van AV-TechniciEen belangrijke pijler is de ontwikkeling van de freelance medewerkers. De kwaliteit van de dienstverlening moet worden gewaarborgd. Het is daarom van belang dat de freelance medewerkers kennis hebben van de nieuwste ontwikkelingen. Dit kan worden gerealiseerd door het volgen van gratis cursussen.

 

AAMELDEN BIJ DE ADE-AVPOOL


Naam (*)
Please let us know your name.
Email (*)
Please let us know your email address.
Telefoon (*)
Motivatie
Rijbewijs (*)
Ongeldige invoer
VCA (*)
Ongeldige invoer
Licht (*)
Ongeldige invoer
Audio (*)
Ongeldige invoer
Video (*)
Ongeldige invoer
Projectie (*)
Ongeldige invoer
IT (*)
Ongeldige invoer
Hoogwerker (*)
Ongeldige invoer
CV (*)
Ongeldige invoer
Pasfoto
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer