STAGEHANDS

  
HANDS-ON SINDS 1986


Stagehands, ook wel 'Stage-Crew' genoemd, zijn de mensen die meewerken aan set-up voor evenementen, shows, filmopnames of theaterproducties.

Ze zijn de levensader van de industrie en bereiden alles voor dat nodig is om de show tot een succes te maken 

Lees meer: Stagecrew


 (Beurs) RIGGERS

 
GEEN DAK TE HOOG


Wij beschikken over een ruim bestand aan (Beurs) Riggers & Grounders. Door interne opleidingen en bijscholing kunnen wij altijd crew met de juiste kennis leveren.

Onze event riggers hebben jarenlange ervaring in zowel binnen- en buitenland.

Lees meer: Riggers


 HOOGWERKER-CHAUFFEURS


ZEKERHEID OP HOOGTE


Er zijn momenten waarop u een hoogwerker nodig heeft, maar niemand voor handen bevoegd om deze te bedienen. DOP Crewservice beschikt over een ruim bestand aan ervaren hoogwerker-Chauffeurs

Wij kunnen u een gekwalificeerde operator leveren om met uw team samen te werken en de Hoogwerker te bedienen.

Lees meer: Hoogwerker


 AV-CREW

  
PROFESSIONELE AV-TECHNICI


Door de aanhoudende vraag naar ervaren en representatieve AV-Technici heeft DOP Crewservice zich gespecialiseerd in het werven en uitzenden in deze branche.

Onze ervaring en selectie-procedure garanderen een uitgebreid bestand aan technici op alle gebieden binnen de Audiovisuele-Techniek, waardoor wij altijd 'the-right-man-for-the-job' kunnen leveren.

Lees meer: AV-Crew


 THEATER-CREW


ONZE THEATER SPECIALISTEN


DOP is Theater, en Theater is DOP; door de jaren heen zijn wij onderdeel geweest van een enorme hoeveelheid Theater-producties.

Wij leveren allerhande personeel voor elk onderdeel van een voorstelling. Van Stagehands voor het laden & lossen, tot voorstelling-leiders en Technici.

Lees meer: Theater-Crew


 VOLGSPOTTERS


ALTIJD IN DE SPOTLIGHT


Met onze Volgspotters wordt elk podium uitgelicht zoals het hoort. Onze volgspot-crew heeft jarenlange ervaring in het theater en zal tijdens elke show het onderwerp tot op de centimeter volgen.

Lees meer: Volgspotters