Analog Way PULSE² Cursus

 Amsterdam

Analog Way, Pulse2, Cursus
DOP investeert veel tijd en energie in de ontwikkeling van zijn technici. Afgelopen week werden alle ins&outs van de Analog Way Pulse² in een uitgebreide cursus doorgenomen.

Lees meer...

Theater Overzicht Februari

 Rotterdam

DOP Crewservice Theater Overzicht Februari 2018

DOP is Theater en Theater is DOP.
Bekijk hier bij welke voorstellingen wij de afgelopen maand weer diverse crew hebben geleverd. 

Lees meer...

Theater Overzicht Maart

 Rotterdam

DOP Crewservice Theater Overzicht Maart 2018

DOP is Theater en Theater is DOP.
Bekijk hier bij welke voorstellingen wij de afgelopen maand weer diverse crew hebben geleverd. 

Lees meer...

Stijging werk uitzendkrachten

 Nederland

In 2017 6% meer uren voor uitzendkrachten in Nederland..

Uit cijfers van brancheorganisatie UBA blijkt dat er in 2017 gemiddeld 6% meer uren door uitzendkrachten zijn gewerkt dan in 2016.

Vooral in de laatste drie weken van het jaar was de stijging te zien door de grote vraag naar extra krachten tijdens de feestdagen in de retailsector, maar liefst 10% stijging in de weken 49 t/m 52.

HPE Congres

 WORLD FORUM Den Haag


DOP Crewservice werd voor dit jaarlijkse congres van Hewlett Packerd Eneterprises weer ingeschakeld voor de levering van een grote hoeveelheid Stagehands in het World Forum Den Haag.

Lees meer...

ISE 2018

 RAI Amsterdam

ISE2018
Van 6 t/m 9 februari 2018 staat Amsterdam RAI volledig in het teken van Integrated Systems Europe (ISE). Ruim 54.000 professionals uit de AV- en multimedia industrie bezoeken het evenement. ISE is in ruim tien jaar tijd uitgegroeid tot één van de topevenementen in de RAI en factor van belang voor het zakelijk toerisme in Amsterdam.

Lees meer...

EUA 2018

 Kopenhagen


Het jaarlijkse EAU-congres van 2018 (EAU18) in Kopenhagen, Denemarken voor de 33ste editie. Het jaarlijkse congres is de grootste en belangrijkste wetenschappelijke bijeenkomst van de European Association of Urology, die elk jaar ongeveer 15.000 urologiespecialisten naar grote Europese steden trekt...

Lees meer...

IAB Opleidingen 25 jaar

 Utrecht

IAB Opleidingen bestaat 25 jaar!
Ben jij op zoek naar een kwalitatieve opleiding voor licht, geluid of podiumtechniek? Dan ben je bij IAB opleidingen aan het goede adres.

IAB opleidingen geeft praktische opleidingen aan iedereen die als technicus aan de slag wil bij bandjes, festivals, theaters en licht en geluidsverhuurbedrijven. En dat al 25 jaar...

Lees meer...