AV TECHNICI voor Licht, Geluid, Video & IT


 AV-CREW

  
PROFESSIONELE AV-TECHNICI


Door de aanhoudende vraag naar ervaren en representatieve AV-Technici heeft DOP Crewservice zich gespecialiseerd in het werven en uitzenden in deze branche.

Onze ervaring en selectie-procedure garanderen een uitgebreid bestand aan technici op alle gebieden binnen de Audiovisuele-Techniek, waardoor wij altijd 'the-right-man-for-the-job' kunnen leveren.

DOP beschikt over alle benodigde Technici om elk onderdeel van uw congres of event van de beste ondersteuning te voorzien.

Al onze Licht-Technnici hebben een gedegen opleiding genoten, en jarenlange ervaring in een grote verscheidenheid aan events in binnen- & buitenland. Door ons ruime bestand aan Technici hebben wij voor elke uitdaging op belichtings-gebied een oplossing.

Ook onze Audio-Technici hebben ruime ervaring bij een verscheidenheid aan concerten en congressen. Wij beschikken over FOH-engineers, Monitor-technici, Zender-technici & Stage-technici. Zo kunnen wij zorgdragen voor de levering van een geluids-technici voor elk onderdeel van uw productie.

Ook op heb gebied van beeld, camera & projectie heeft DOP Crewservice een ruime keuze in geschikte technici. Door een gedegen inventarisatie van de competenties van onze technici kunnen wij altijd leveren aan de hand van de gevraagde kennis mbt. allerhande apperatuur. 

AV CREW voor Licht, Geluid, Projectie & Camera

 


EEN GREEP UIT ONZE OPDRACHTGEVERS

  • 1
  • 2